Vi udfører serviceeftersyn på din bil uanset mærke og årgang

Vælger du os til udfører serviceeftersyn på din bil, kontrollerer vi altid alle dele af den ned til mindste detalje. På den måde kan vi ofte fange de fleste skader eller fejl, inden de bliver så store og du undgår en dyr regning senere. Skulle behov for en reparation akut kontakter vi dig med en merpris, inden den udføres. Så du ikke bliver overasket når du skal hente din senere.

Serviceeftersyn er kun til glæde for din bil

Som bilejer er der mange elementer som du skal være opmærksom på i forhold til serviceeftersyn. Først og fremmest er det din bils mærke og dens model, der er afgørende for, hvor ofte, du skal have udført et serviceeftersyn, og hvad serviceeftersynet skal omfatte. Overholdes fabrikantens anvisninger ikke, kan du nemlig risikere, at garantien bortfalder.

Vi anbefaler altid at investere i et serviceeftersyn, når du har kørt mellem 10.000 og 30.000 km,  men det er en god ide at få den checket en gang om året uanset hvad på grund af vores  lange vintre og skiftende vejr. Når du leder efter det rette autoværksted til at udføre et serviceeftersyn er pris ofte et vigtigt parameter, du får altid at vide en ca. pris hos os vi starter så du ved hvad du går ind til.