Fixcar23Alle autoreparation

Hos Skjulhøj Auto i Vanløse udfører vi stort set alle former for autoreparation og service på alle biler dog med speciale i Citroen og Peugeot , udskiftning af forruder, klargøring til syn ect. Vores mekanikere og montører sætter en stor i ære at udføre kvalitetsarbejde på din Citroen eller Peugeot .

35 år

Vi har 35 år på bagen, og vi har løst stort set alle opgaver i forbindelse med autoreparation eller service – uden at gå på kompromis med kvaliteten og bevare bilens evt garanti. Vores uddannede mekanikere hver eneste opgave med omhu og grundighed. Hos Skjulhøj Auto får kunden, i det omfang det er muligt, at vide hvad det koster inden vi går i gang.

Kunderne er nummer 1

På vores værksted i Vanløse lever af glade og tilfredse kunder, derfor handler det ikke bare om at udfører reparationer på din Citroen eller Peugeot  – vi fokuserer også på at gøre det til en rimelig pris hos os sætter vi pris på fair handel. Hos Skjulhøj Auto bruger vi også kun godkendte reservedele. Det betyder at en evt. fabriksgaranti på din Citroen eller Peugeot opretholdes, når den har være til reparation hos os.